Comment posting initialised

There was a problem upgrading PPLOG from 1.1 to 1.1b, when posting a comment, the old passwords were no longer accepted. Posters had to create a new username and password.

However, I have cleared all usernames and passwords, so it is like a new installation of PPLOG. When posting a comment, choose whatever username and password you want.


Posted on 13 Oct 2008, 8:47


Comments:

Posted on 14 Oct 2008, 4:16 by linuxblues
Thank you
Thanks!


Posted on 14 Oct 2008, 4:23 by prehistoric
simpler
Better to have one usable name again.
Thanks


Posted on 14 Oct 2008, 8:36 by SouthPaws2011
500 plus
Hey...it's nice to see Puppy break the 500 HPD over at distrowatch on the default 6 mo. bracket. It's also coming up fast on slackware...!!

(can't remember password...help!)
(original SouthPaws...from forum)


Posted on 14 Oct 2008, 9:26 by Raffy
Recovering my account
(a post to recover my "identity")


Posted on 14 Oct 2008, 9:28 by Raffy
Post with your original name
Barry has reset passwords - that means you can post under your old name again (just like what I did above).


Posted on 14 Oct 2008, 16:08 by Sage
U/N & P/W
Testing 1,2,3.
Any chance of P/W reminder tick-box? No idea what mine might be if the autofill should not fill.

OK - so No.1 try didn't work, let's try this.

Third attempt.

One more time...

Lost count of incorrect tries.


Posted on 14 Oct 2008, 16:10 by Sage
Persistence pays
Oh yes!


Posted on 14 Oct 2008, 23:10 by Pizzasgood
egassem siht erongi
tsop tset


Posted on 15 Oct 2008, 5:16 by Raffy
2.6.27 kernel
Guys (especially UMPC users), MU has posted a test ISO, see http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=239771#239771



Posted on 15 Oct 2008, 7:01 by cthisbear
Try again 2 post
Test posting


Posted on 16 Oct 2008, 14:55 by zygo
Persistence pays
Oh yes!