report-video fixed

This is the script built-in to Woof, at /usr/sbin/report-video.

Forum member don570 reported a bug, it did not report that the 'nouveau' driver was in use, on his system. He sent me the output of TaZoc's Sys-Info, and I was able to figure out the cause.

In /var/log/Xorg.0.log, the 'nouveau' module gets loaded, then it gets loaded again, then the second load gets unloaded as Xorg realises that nouveau is already loaded (!)
Anyway, I needed to count the loads and unloads to accurately catch this situation.

Woof commit:
http://bkhome.org/fossil/woof2.cgi/info/20e6752ebc


Posted on 15 Feb 2013, 11:20


Comments:

Posted on 15 Feb 2013, 14:42 by Sage
nV woes
Yesterday, I reported inability to run an old GeF2 card on Slacko5.4.0.3 by any means. This is not the first time by me or quite a few others that've had issues, mainly unshiftable black screening, with nV cards. Ironically, it posed no problem with the latest Precise.

Any connection?


Posted on 19 Feb 2013, 24:25 by don570
report-video now works


Report-video now works with my nvidia card

NVIDIA Corporation NV11 [GeForce2 MX/MX 400] (rev b2)




Posted on 20 Feb 2013, 2:44 by don570
Translate right click package


I put this version of report-video in my
right click menu option package

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=686240#686240

Also people who want a translation of this package
into their language should read this message.

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=686233#686233